Cubainformación.- Aquest proper Dissabte 20 de Juny a les 20:30 al Teatre Municipal de Can Gomà de Mollet tindrà lloc la FESTA SOLIDARIA DE LA MÚSICA CUBANA que organitza Mollet amb Cuba amb el suport de l'Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet i l'Ajuntament.

La Festa tindrà com a plat fort un concert de la MOLLET JAZZ BAND, agrupació formada pels alumnes de l'Escola Municipal de Música que per aquesta ocasió han preparat un repertori de versions de peces de la música tradicional cubana i de ritmes populars i festius. Tal i com diu el director de l'escola, Xavier Esteve: un recull de "música sabrosona", molt adients per aquestes nits d'estiu i de calor.

 

Mollet amb Cuba vol agrair enormement la col·laboració de l'Escola Municipal de Música que ja al 2001 va editar un Cd sota el títol "Encuentros con La Habana" que va implicar a artistes de la talla de Serrat, Ketama, Victor Manuel o Pablo Milanés en un projecte de solidaritat per ajudar a les escoles de música cubanes.

En aquesta ocasió la Festa és gratuïta i els beneficis del bar es destinaran a les tasques de solidaritat que de forma quotidiana ve realitzant Mollet amb Cuba.

A més de el concert central la Festa tindrà servei de bar i un DJ de música cubana per engrescar al molletans a gaudir del sabor cubà també després del concert.

Us hi esperem.

Mollet amb Cuba

Si voleu contactar amb nosaltres ho podeu fer al compte de e-mail: molletambcuba@gmail.com o a la web molletambcuba.bloc.cat on trobareu més informació de les activitats que desenvolupem.

 

 

Solidaridad
Cuba agradece a San Vicente y las Granadinas por donativo de harina El buque que traslada el donativo arribará en los próximos días al puerto del Mariel en La Habana, con 235 toneladas métricas de harina Claudia Tha...
Ayer quedó suscrito en Santiago de Cuba un acuerdo marco de colaboración entre la CTC de la provincia de Santiago de Cuba y la Unión Provincial de CCOO de Sevilla, en el marco de la visita de representantes del citado sindicato a...
Lo último
La Columna
La Revista