Casal d´amistat Cuba-Garraf "Camilo Cienfuegos" - Cubainformación.- Els hi enviem informació de la propera activitat que fará el Casal d´amistat Cuba-Garraf "Camilo Cienfuegos". Es tracta de la exposició de fotografies de Cuba del prestigiós reporter gràfic Sergi Reboredo.


Les dates son:

Exposició: Del 14 al 22 d´octubre al Toc, al carre St. Sebastià 11 de Vilanova i la Geltrú (Barcelona) de 17 a 21 h.

Acte de cloenda i conferéncia amb Sergi Reboredo, el divendres 21 d´octubre a les 20h.

 

 

SERGI REBOREDO

 

FORMACIÓ ACADÉMICA

· Curs General de Fotografia en l´ Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya. (durada: tres anys acadèmics). 1998-2001.

· Curs d’Estiu de Fotoperiodisme organitzat per la Universitat de Oviedo. JUL/01.

· Taller de Natura i Caça Fotogràfica impartit per Albert Masó (National Geographic). FEB/01-JUNY/01.

· Taller de Fotoperiodisme impartit per Juan Guerrero, diari “El País”. MARÇ/01.

· Taller de Fotografia de Viatges impartit per Tino Soriano (National Geographic Traveller). MARÇ/01.

· Taller de Fotoperiodisme impartit per David Airob, diari “La Vanguardia”. OCT/00-FEB/01.

· Taller de Fotomacrografia impartit per Albert Masó. (National Geographic). OCT/00-FEB/01.

· Taller de Fotografia de Viatges impartit per Albert Pedrol. FEB/00-JUNY/00.

 

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

PUBLICACIONS

· Publicació de la guia de viatges "Nova York a la butxaca" per a l'editorial Everest sobre la ciutat de Nova     York i voltants. MAR 2010.

· Publicació del llibre “Barcelona 2004 como mentira!” juntament amb l’escriptor Manel Trallero per a  l’editorial Belacqua de Ediciones que tracta sobre la problemàtica social a Barcelona.

· Col•laboració al llibre “Els ulls i la paraula” de la fundació Gramenet Imatge Solidària.

· Integrant de l’Agència Alemanya Das Fotoarchiv.

· Cobertura del conflicte d’ Irak per a l’Agència EFE. DES/03-GEN/04.

· Cobertura de la reconstrucció de Sri Lanka després del tsunami per l’ONG Farmamundi. JUN-JUL/05.

· Publicació de diversos reportatges als diaris “La Vanguardia" i "El Mundo”.

· Publicacions a les revistes de viatges National Geographic, Viajes, De Viajes, Zazpika, Rutas del Mundo, Rotas do Mundo (Portugal), Interviu, NOX, Viajeros, Lonely Planet, Siete Leguas, Paisajes desde el tren i, Aventura Magazine entre altres.

 

PREMIS

· Premi de Fotoperiodisme “Fundació Caixa Galicia – Juan Cancelo” amb el tema SRI LANKA DESPRÉS DEL TSUNAMI. (La Corunya). GEN 07.

· 1er Premi dels Professionals dels mitjans de comunicació al Premi de Fotografia Universitat Politècnica de Cartagena sobre el clima y la seva influencia a la terra. (Tema: Sri Lanka després del Tsunami) (Cartagena, Múrcia). DEC/06.

.Finalista al VI Encuentro Internacional de Fotoperiodismo “Ciudad de Gijón” (Tema: Can Tunis “La Magia del speed-ball a Barcelona) (Xixón). JUN/05.

· Premi a la mejor serie III Premi de Reportatge Fotogràfic “Memorial Pere Farran” del Ajuntament de Sabadell. (Tema: Irak). (Sabadell, Barcelona). MAI/05.

· Premi a la millor sèrie III Certamen Nacional de Fotografia Els drets humans (Tema: nens a Iraq). (Realejos, Tenerife). DES/04.

· Premi de denúncia ecològica organitzat per Ecologistas en Acción amb l’obra Iraq. DES/04.

· Premi a la millor sèrie. IX Premi Internacional de Fotografia “Rafael Ramos García” 2004, atorgat pel Vicerrectorat d’Extensió Universitària i Relacions Institucionals de la Universitat de la Laguna (Tenerife) (Títol: “La mirada de los desheredados”). NOV/04.

Solidaridad
Washington, 18 jul (Prensa Latina) La representación en California de la mayor central obrera existente hoy en Estados Unidos aprobó por unanimidad en su Convención una resolución que exige retirar a Cuba de las lista de p...
Cubainformación.- Como celebración del Día de la Rebeldía Nacional de Cuba (el veintiseis de julio), el sábado 27 a las 12:30 horas, en la Plaza de La Habana de Xixón / Gijón (Asturies), junto al monum...
Lo último
La Columna
La Revista