Mollet amb Cuba.- El proper dissabte 4 de Febrer a les 18 hores al Centre Cultural La Marineta, Mollet amb Cuba projectarà el documental "El Mayor Amor".


Amb aquest film s'inicia el cicle de cinema cubà mollet 2012

Un any més, ens disposem a realitzar el cicle de cinema cubà on a través de diversos generes del setè art volem donar a conèixer la realitat cubana tant des d'un punt de vista social, històric o cotidià.

Aquest any iniciem el nostre cicle amb el documental "El mayor amor" dedicat als Cinc herois cubans que malauradament romanen empresonats a Estats Units.

D'aquesta manera, volem donar a conèixer el seu cas i donar un impuls des de Mollet amb Cuba en la campanya d'abast mundial pel seu alliberament.

"El mayor amor", un documental en suport de DVD del realitzador Leonardo Urrutia Segura y guió del seu fill Albert, autor també del libre "Crónica de un silencio".

El documental pren com a base d'argumentació entrevistes amb les dones i familiars més propers de Gerardo Hernández, Ramón Labañino, Antonio Guerrero, René González y Fernando González.

No hi ha preguntes cap a elles, al menys en la forma clàsica sino lectures de poemes i cartes que ells fan arribar cap als seus familiars i gent estimada en diferents moments dels tretze anys que porten empresonats.

Mares i dones, contenint en alguns moments les llàgrimes per una emoció reprimida, expliquen els detalls i les excepcionals circumstancies en que ha estat escrita cada carta o cada vers.

Com sempre després de l’exhibició s’obrirà una xerrada-debat entre el públic que estigui interessat.

Us convidem a participar-hi.

Mollet amb Cuba

Si voleu contactar amb nosaltres ho podeu fer al compte de e-mail: molletambcuba@gmail.com o a la web molletambcuba.bloc.cat on trobareu més informació de les activitats que desenvolupem.

Solidaridad
Washington, 18 jul (Prensa Latina) La representación en California de la mayor central obrera existente hoy en Estados Unidos aprobó por unanimidad en su Convención una resolución que exige retirar a Cuba de las lista de p...
Cubainformación.- Como celebración del Día de la Rebeldía Nacional de Cuba (el veintiseis de julio), el sábado 27 a las 12:30 horas, en la Plaza de La Habana de Xixón / Gijón (Asturies), junto al monum...
Lo último
La Columna
71 años de los asaltos
Gerardo Moyá Noguera*.-  Después de 71 años de asalto a los cuarteles Moncada y Carlos M. de Céspedes todos nos acordamos de aquella efeméride implacable y que fue muy dolorosa para la gran mayoría de lo...
La Revista