Mollet amb Cuba - Cubainformación.- Aquest diumenge 5 de Febrer des de les 10 del matí la solidaritat amb Els Cinc Herois Cubans omplirà les Rambles de Mollet.


Defensem Cuba impulsa la campanya "El dia 5 de cada mes exige la libertad de los Cinco Heroes cubanos" amb la que les organitzacions de solidaritat amb Cuba volen difondre la situació dels 5 cubans empressonats a EEUU.

Al igual que la Pelicula de la tarda de dissabte 4 tracta de la solidaritat amb els 5 (veure més info aquí) Diumenge 5 de febrer Defensem Cuba i Mollet amb Cuba estarem amb un stand informatiu a la Rambla de 12 a 14h fent difusió de la campanya internacional.

"El día 5 de cada mes exige la libertad de los Cinco Heroes cubanos", en la qual es pretén, entre d'altres accions, incentivar als ciutadans a enviar missatges a la Casa Blanca exigint al President Obama l'alliberament dels cinc cubans presos a Estats Units des de fa 13 anys acusats d'espionatge quan pretenien recabar informació sobre els grups terroristes amb seu a Miami que pretenien preparar atemptats contra Cuba.

A més, instalarem una exposició de cartells, fotos i materials informatius sobre el tema a la mateixa rambla i comptarem amb activitats de sensibilització orientades a donar difusió de la situació d'aquests cubans empressonats als EEUU injustament.

Si voleu més informació sobre el cas dels 5 la podeu trobar, per exemple a:

http://www.libertadparaloscinco.org.es/

http://www.freethefive.org/

http://www.granma.cubaweb.cu/miami5

Us convidem a participar-hi.

Mollet amb Cuba

Si voleu contactar amb nosaltres ho podeu fer al compte de e-mail: molletambcuba@gmail.com o a la web molletambcuba.bloc.cat on trobareu més informació de les activitats que desenvolupem.

Solidaridad
Roma, 22 abr (Prensa Latina) El Héroe de la República de Cuba, Ramón Labañino, se reunió hoy en la Embajada de su país en Roma con miembros de grupos de solidaridad y de la comunidad de nacionales de la isla ...
Ciudad del Vaticano, 15 abr (Prensa Latina) El Héroe de la República de Cuba Ramón Labañino se reunió en el Vaticano con el cardenal Francesco Coccopalmerio, presidente emérito del Pontificio Consejo para los...
Roma, 13 abr (Prensa Latina) El Héroe de la República de Cuba, Ramón Labañino, participó hoy aquí en un emotivo acto organizado por agrupaciones solidarias con la nación caribeña, donde agradeci...
Lo último
La Columna
Venezuela: intervención de la buena
Por Lazaro Fariñas*/Foto Virgilio Ponce -Martianos.- digital@juventudrebelde.cu.- COMENTARIO DESDE MIAMI INTERVECIONISMO DEL BUENO ¿Quiénes se creen que son todos esos mandatarios de diferentes países que es...
La Revista