Casal d'amistat amb Cuba de Lleida - Cubainformación.- Amb motiu del viatge a les nostres terres de la companya cubana Aleida Guevara, filla d'Ernesto Che Guevara, per tal de fer un seguit de conferències en diverses localitats catalanes.


El  dimarts vinent, dia 27 d'octubre, estarà amb nosaltres, a Lleida, per realitzar la xerrada oberta al públic "Reptes actuals de la revolució cubana",  a la Universitat de Lleida, a les 19.30 hores, concretament l'Auditori del Centre de  Cultures i Cooperació Transfronterera.

Per tal de contestar a les preguntes que li puguin fer els mitjans de comunicació locals, hem pensat realitzar una roda de premsa al nostre local social, a l'Hotel d'Entitats, carrer La Palma, 6-10, primer pis, a les 17.00 hores d'aquell dia, a la qual esteu especialment convidats.

Solidaridad
Asociación de amistad con Cuba Miguel Hernández de Alicante - Cubainformación...
Berlín, 29 jul (Prensa Latina) Alianzas de izquierda se reunieron en la capital alemana para celebrar la solidaridad con Cuba en ocasión del aniversario del asalto al cuartel Moncada, indicaron hoy fuentes diplomáticas. En el eve...
Washington, 29 jul (Prensa Latina) Otras dos mil 750 libras de leche en polvo llegarán hoy a Cuba procedentes de Estados Unidos como parte del esfuerzo solidario de las organizaciones Puentes de Amor y CodePink. «Sin descansar siquiera d...
Lo último
La Columna
La Revista