EUPV (Esquerra Unida del País Valencià) ha decidido sumarse a la campaña solidaria, destinada a comprar materiales sanitarios para Cuba, impulsada por la Asociación Valenciana de Amistad con Cuba José Martí, con una aportación económica y trasladando la información de la misma a su afiliación.


A continuación la nota de prensa de EUPV.

EUPV realitza una donació a la campanya, de l'Associació Valenciana d'Amistat amb Cuba José Martí, destinada a comprar materials sanitaris per a Cuba.

Esquerra Unida del País Valencià forma part de la Plataforma contra el bloqueig dels EUA a Cuba del País Valencià. Com a organització laica, republicana i feminista i ideològicament plural, que assumeix i defensa els valors emancipadors de l'esquerra, amb rigorós respecte a totes les opinions i propostes polítiques que respecten els drets humans, mostra una vegada més la seua solidaritat internacional amb la revolució cubana en sumar-se a aquesta campanya de recollida de diners per a comprar material sanitari per a l'illa.

Cuba pateix un terrible bloqueig per part dels Estats Units d'Amèrica per més de sis dècades, que impedeix el desenvolupament del país i afecta directament al seu poble en àmbits com la salut. Aquesta campanya vol denunciar el bloqueig dels EUA i trencar aquesta política amb la donació de materials sanitaris per al seu sistema de salut públic.

Per tot això, EUPV ha decidit sumar-se a la campanya solidària, impulsada per l'Associació d'Amistat amb Cuba José Martí, amb una aportació econòmica i traslladant la informació de la mateixa a la seua afiliació.

Les donacions cal realitzar-les en el següent compte, indicant en el concepte DONACIÓ A CUBA:

CAIXA POPULAR ES74 3159 0018 1420 4471 4117

Finalment, l'Associació d'Amistat amb Cuba José Martí i EUPV volen expressar el reconeixement al sistema de Salut Pública cubà i l'agraïment a la solidaritat internacional de Cuba amb l'enviament de les brigades mèdiques Henry Reeve per a lluitar contra el Covid en 19 a desenes de països del món.

València 21 d'octubre de 2020

Solidaridad
En este nuevo canal de video, protagonizado por personas solidarias con la Revolución cubana que viven en Europa y conducido desde Andalucía por José Antonio Toledo, se abordó el estimulante -y manipulado- tema del interna...
Dailenis Guerra Pérez - Cubainformación / Cuba en Resumen / Resumen Latinoamericano.- Organizaciones que integran el  Movimiento Chileno de Solidaridad con Cuba enviaron una carta dirigida al presidente de Estados Unidos para exigi...
Cuba VS Bloqueo - Foto: Minrex - Berlin, 17 de noviembre de 2020, Los amigos solidarios de la organización “Cuba Si”, del Partido La Izquierda de Alemania concluyeron recientemente en la ciudad de Berlin el envío de un nuevo...
Lo último
La Revista